An Unbiased View of خواص چای عناب
An Unbiased View of خواص چای عناب
Blog Article
مبارزه با التهاب می تواند راهی برای دفع سموم و تقویت ایمنی باشد. اما اطلاعات بیشتری در این زمینه لازم است.
طب سنتی ایرانی، عناب را چاقکننده و مقوی معده و کبد میداند.
این ماده غذایی به دلیل دارا بودن مواد معدنی مثل کلسیم و فسفر یک منبع مغذی برای سلامت استخوانهاست.
عناب به طور گسترده در طب جایگزین برای بهبود کیفیت خواب و عملکرد مغز استفاده میشود. تحقیقات جدید نشان میدهند که آنتیاکسیدانهای منحصربهفرد عناب میتوانند عامل این تأثیرات مثبت باشند. این تحقیقات نشان داده است که عصاره میوه و دانه عناب باعث افزایش زمان و کیفیت خواب در موشها میشود.
برای اطلاع از طرز تهیه دمنوش عناب برای سرماخوردگی کلیک نمایید.
از آشپزی گرفته تا مصارف دارویی راههای زیادی برای استفاده مردم از عناب در سراسر جهان وجود دارد. در اینجا خلاصهای از مهمترین کاربردهای آن آورده شده است:
مطالعات آزمایشگاهی زیادی وجود دارد که توانایی عصاره عناب را در جلوگیری از گسترش سلولهای سرطانی ثابت کرده است.
قند: پلی ساکاریدهای میوه عناب شامل انواع مختلفی از قندها مانند گلوکز، زایلوز، مانوز و فروکتوز است.
همچنین در برخی بررسیها به تأثیر پلی ساکارید موجود در عناب بر تقویت دیواره داخلی روده موش صحرایی مبتلا به کولیت (التهاب روده مزمن) تأکید شده است.
مصرف چند عناب در روز ایده خوبی است زیرا به تغذیه خون معروف است.
در صورتی که با اختلال خواب مواجه باشید، میتوانید با مصرف منظم این میوه، مشکل خود را تا حد زیادی حل کنید. در ادامه با خواص بیشتر عناب آشنا میشوید. هم چنین اگر قصد مشاهده قیمت و خرید عناب را دارید به سایت باریسکده و صفحه خرید عناب مراجعه کنید و عناب را با مناسبترین قیمت تهیه نمایید.
مهم: تمامی مطالعات انجام شده بر روی حیوانات و مخصوصاً موشهای آزمایشگاهی بودهاند.
یک مطالعه تجربی روی موشهای مبتلا به تشنج، اثرات امیدوارکنندهای از عصاره عناب بر روی آنها نشان داد. این مطالعه نشان داد که موشهایی که قبل از تشنج تحت درمان با عصاره عناب قرار گرفته بودند، یادگیری و حافظه را بهبود بخشیدند و استرس اکسیداتیو را در مقایسه با گروه کنترل کاهش خواص عناب خشک برای سرفه دادند.
در زمانی که داروهای ضد افسردگی را مصرف میکنید، جدا از خوردن عناب جلوگیری کنید. زیرا میتواند باعث ایجاد تداخل دارویی و بروز یکسری عوازض بد شود.